Curl is the new Cool!

2018-10-16 09:00:00

Curl is the new Cool! Nya KILLER.WAVES är här

Nu lanserar vi KILLER.WAVES, en viktlös lockförstärkare för fina, lockiga och vågiga hår från KEVIN.MURPHY.
Lockar är det nya svarta. Aldrig tidigare har vi sett så mycket naturlig struktur och naturliga lockar på catwalks och runways världen över. Alla lockiga hår är unika.

Alla mina kunder med fint vågigt eller lockigt hår har sagt att de behöver en viktlös och osynlig produkt som förstärker lockarna eftersom de flesta produkter på marknaden varit för tunga eller synts för tydligt i håret. Med detta i åtanke skapade jag KILLER.WAVES: en viktlös spray som skapar volym och lockar.
- Kevin Murphy

På samma sätt som lockigt och vågigt hår är personligt, är även kombinationen av produkter som krävs för att bevara det sådant personlig. Människor med vågigt eller lockigt hår använder flera produkter i olika stadier från vått till torrt. KILLER.WAVES ger flexibilitet och möjlighet att anpassa dagliga produktrutiner för dina kunder.

 

En helhetsprodukt för lockigt och vågigt hår

KILLER.WAVES är en fantastisk helhetsprodukt för lockigt och vågigt hår med fin struktur och tillför volym och definition med en viktlös formel. För hår som är medeltjockt till tjockare skulle jag använda detta som en basprodukt för att lyfta håret och skapa volym. Betrakta det som den första produkten du använder i en rutin och bygg sedan på med ytterligare produkter för perfekta individuella lockar.
KILLER.WAVES använder samma teknik som för att göra ögonfransar tjockare och längre i form av en tripeptid som får lockarna att kännas och se fylligare ut – utan att tynga ned. Högteknologiska polymerer som bevarar lockar används för att ge en mjuk finish som känns behaglig vid beröring och flexibel stadga med minnesfunktion som bevarar lockar och vågor samtidigt som de motverkar frissighet och fukt.

 

 

KILLER.WAVES

Storlek: 150 ml
Art nr: 11455
EAN Kod: 9339341006329
Rek konsumentpris: 269 kr

En viktlös spray för fint, vågigt eller lockigt hår som ger vågorna och lockarna energi och gör att håret känns tjockare. Minskar frissighet samtidigt som den definierar och separerar vågor. Med tillsats av baobabfröextrakt som ökar glans och elasticitet.

Användning
Spraya på handuktstorrt hår före styling. Använd separat eller tillsammans med andra produkter och styla enligt önskemål.

Fördelar & Egenskaper
Ger vågigt och lockigt hår ett perfekt utseende. Minskar frissighet. Verkar vårdande samtidigt som den stylar. Tynger inte ned håret. Idealiskt för fint och skadat vågigt och lockigt hår.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.