Nu lanseras HEATED.DEFENSE från KEVIN.MURPHY

2019-02-11 13:00:00

HEATED.DEFENSE - Ett leave-in skydd för håret, lanseras 11 januari!

Vi känner alla till att värmeskydd är ett hett ämne, om du ursäktar ordvitsen! Om du tänker på värmeskydd som solskydd finns det många BB-krämer, CC-krämer och foundations på hudvårdsmarknaden som innehåller solskydd.

Men om man ska vara länge i solen (framför allt på daglig basis) litar man inte på en BB- eller CC-kräm eller en foundation för att skydda huden mot solens skadliga strålar. Samma sak gäller värmeskydd.

Med start 11 januari lanserar vi HEATED.DEFENSE i Sverige.
Under en tid har Kevin Murphy velat och känt behov av att skapa en särskild högpresterande värmeskyddsprodukt som ger fjällskiktet fullt skydd och ser till att håret behåller sin integritet. Detta är ett växande behov eftersom våra kunder använder värmeredskap varje dag. Det finns så många parametrar som kan påverka effekten hos värmeskyddande ingredienser och Kevin ville skapa en produkt som ger mätbart skydd upp till 230 °C.

Kevin är glad över att kunna säga att tekniken har kommit ikapp våra behov och han kan nu presentera HEATED.DEFENSE – ett leave in-skydd för ditt hår.

HEATED.DEFENSE är ett osynligt leave in-skum som inte tynger ned och skyddar ditt hår mot värmeskador och de mekaniska skador som kan uppstå när du använder värmeredskap. Detta löser alla våra problem med värmeskydd eftersom HEATED.DEFENSE inte påverkar resultatet av dina favoritstylingprodukter från KEVIN.MURPHY.

 

HEATED.DEFENSE

Artikelnummer: 11457
EAN: 9339341006336
Storlek: 150 ml
Rek konsumentpris: 279 kr, intropris 229 kr jan-feb

Viktlöst och osynligt leave in-skum för att skydda håret mot värmeverktyg och mekanisk skada av t.ex. borstar och håraccessoarer. Ger värmeskydd upp till 230 °C. Fördelas smidigt och absorberas av håret samtidigt som det ger värmeskydd.

Användning
Fördela i fuktigt eller torrt hår och styla sedan enligt önskemål.

Eftersom HEATED.DEFENSE inte tynger ned fungerar det perfekt i fuktigt hår efter schampo och balsam. Använd dina favoristylingprodukter från KEVIN.MURPHY som du brukar, men ge först håret ett viktlöst och osynligt skyddande lager. Applicera en till tre pumpningar av skummet, beroende på hur långt håret är, så är ditt hår skyddat, blankt och redo att hantera den dagliga påfrestningen från värmestyling.

Fördelar & Egenskaper
Utredande
Mjukgörande
Lättviktig
Värmeskyddande
Minskar skador
Utjämnande
Sulfatfri
Parabenfri
Cruelty Free

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.