Nu lanserar vi SESSION.SPRAY FLEX

2019-02-11 12:00:00

SESSION.SPRAY FLEX är en ny spray med flexibel stadga som inte bildar hårda partier. Den flagar inte och den håller hela dagen. Det är en hårspray som du kan jobba mer med än SESSION.SPRAY eftersom den är torrare vid appliceringen och har antistatiska egenskaper som håller hela dagen. Finns att beställa idag från din säljare på Session!

Det första en snabbtorkande spray måste göra är att torka snabbt! Det verkar säga sig självt men saken är den att fukt och vatten får håret att sjunka ihop så att frisyren tappar form och inte håller hela dagen - samtidigt måste vi dock inkludera ingredienser som förbättrar hårets fukthalt. Detta låter som en motsägelse, men med SESSION.SPRAY FLEX har jag hittat balansen, säger Kevin Murphy.

Jag ville skapa flexibel stadga med memory hold-egenskaper, vilket innebär att håret kan röra sig fritt men återgår till den önskade formen. Det betyder att du kan hålla frisyren på plats under en aktiv dag. Håret rör sig men blir inte frissigt och sprayen flagar aldrig.

För skydd och för att förebygga ytterligare skador från miljöpåverkan har jag tillsatt extrakt av olivblad som stärker hår som försvagats och druvkärneextrakt som tillför fukt utan vikt.

 

SESSION.SPRAY FLEX

Artikelnummer: 11472
EAN: 9339341008149
Storlek: 400 ML
Rek konsumentpris: 279 kr

En lätt, flexibel finishing-hårspray.
Få flexibel stadga som kan bearbetas utan hårda partier. En lätt formel som aldrig flagar. För varje behållare av SESSION.SPRAY FLEX som säljs skänker vi en summa som bidrar till minskade globala koldioxidutsläpp. Användning: Skaka väl och spraya jämnt på torrt hår för att skapa flexibel stadga.

Huvudingredienser
Memory hold-polymerer Binder selektivt till delar av håret för att skapa flexibel och hållbar stadga.

Elastisk Formel
Innehåller en blandning av högeffektiva extrakt som tillsammans bidrar till att öka elasticitet, mjukhet och fukthalt hos håret. De omfattar extrakt av olivblad, druvkärnor och grönt te.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.